Auto theorie

Next Level Instituut leert je op een efficiënte en verantwoorde manier de auto theorie aan, zodat je over alle kennis beschikt voor je praktijklessen en in 1 keer kunt slagen voor je CBR auto theorie-examen!

Auto rijles & theorie

Hulp bij het auto theorie examen

Al vanaf je 16 jaar mag je je theorie examen maken! Tegenwoordig kan dit op deze leeftijd, omdat je vanaf je 16,5 jaar al mag beginnen met autorijlessen. Een theorie examen wordt echter wel vaak onderschat. Veel mensen gaan onvoorbereid naar het examen of nemen geen theoriecursus, waardoor ze het theorie examen niet met succes afsluiten.

Theoriecursus volgen in Rotterdam

Veel mensen willen graag wat extra hulp als voorbereiding op hun theorie examen. Bij Next Level Instituut in Rotterdam kun je hier een speciale theoriecursus voor volgen! Door middel van theorieles bereiden begeleiders je optimaal voor op het theorie examen dat je gaat afleggen. Daarbij komen de examenonderdelen gevaarherkenning, verkeersinzicht en verkeersregels natuurlijk uitgebreid aan bod. Dankzij deze spoedcursus in Rotterdam kun je binnen 1 dag je theorie halen! Je kunt er overigens ook voor kiezen om de hele rijopleiding bij onze autorijschool met een spoedcursus af te leggen.

Zelfverzekerd en zorgeloos je auto theorie halen

Zodra je jezelf aanmeldt, zullen wij de theoriecursus inplannen en je voorzien van de nodige informatie. Je hoeft vervolgens helemaal niets zelf te doen. Wij regelen immers ook de reservering bij en het vervoer naar het CBR. We verzorgen zelfs een heerlijke lunch met drankjes! Vanzelfsprekend kun je ook rekenen op up-to-date cursusmateriaal en duidelijke voorbeelden en uitleg, zodat je met veel zelfvertrouwen en kennis op kunt voor je theorie examen in Rotterdam.

Hoe gaat het theorie examen in zijn werk?

Als je bij het CBR aankomt, zal je je eerst moeten aanmelden en dan word je vanzelf opgeroepen om naar de zaal te gaan waar het theorie examen plaatsvindt. Bij het examen zal je beginnen met een aantal vragen over gevaarherkenning. Hier zit ook veel tijdsdruk achter! Tijdens je theoriecursus zul je veel tips krijgen over hoe je dit het beste tijdens het theorie examen aan kan pakken. Hierna krijg je diverse soorten vragen over kennis en inzicht. Na afloop van het theorie examen krijg je meteen je uitslag te zien en weet je of je je auto theorie hebt binnengesleept! Als het niet in een keer lukt, dan is het zeker aan te raden om een theoriecursus te volgen in Rotterdam. Hierna gaat het je vast lukken!

I.v.m. extreme drukte bij het CBR reserveren wij de examens in overleg met de leerlingen, pas daarna wordt de cursusdata afgestemd met de leerling.

Examengarantie?

Onze ervaring is dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet het examen haalt. Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want het enige wat wij niet kunnen doen is je tijdens het examen bijstaan om de antwoorden in te voeren. Wel kunnen we je beloven dat we je optimaal voorbereiden om het examen te halen.

Huiswerk?

De lesstof wordt op een duidelijke, effectieve manier uitgelegd. Het is altijd beter om je goed voor te bereiden, want de kennis die je zelf al hebt maakt het alleen maar makkelijker om de stof beter te begrijpen. 

Het reserveren van theorie examen

Next Level Instituut reserveert het theorie-examen als deze direct bij het CBR beschikbaar is. Na jouw aanmelding hoef je ons alleen even te machtigen, dan regelen wij de rest. Deze machtiging is door het CBR verplicht voor alle theorie-examens die worden afgenomen. 

Je kunt zelf ook je examen reserveren met je Digid op de website van het CBR. Dan zullen we de cursusdata afstemmen op je examendatum.

Het reserveren van theorie examen

Next Level Instituut reserveert het theorie-examen als deze direct bij het CBR beschikbaar is. Na jouw aanmelding hoef je ons alleen even te machtigen, dan regelen wij de rest. Deze machtiging is door het CBR verplicht voor alle theorie-examens die worden afgenomen. 

Je kunt zelf ook je examen reserveren met je Digid op de website van het CBR. Dan zullen we de cursusdata afstemmen op je examendatum. Je hoeft dan uiteraard geen examenkosten aan ons te betalen.

Tijden theoriecursus

De cursus begint meestal rond 07:00 en de CBR theorie examens starten rond 13:00. Afhankelijk van de locatie en de datum kan dit iets afwijken. De exacte tijden van de cursus staan echter in de informatiemail die je voor aanvang van de cursus zult ontvangen. De gehele cursusdag is rond 16:00 uur afgelopen.

Meld je nu aan

N

RIVM richtlijnen

1,5 meter (RIVM) richtlijnen worden in acht genomen

N

Flexibele tijden

Avonden/ zaterdag en zondag ook mogelijk

N

Privé mogelijkheden

Privé cursus mogelijk (tegen meerprijs)

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

11 + 12 =

×