Taxivervoer regio Rotterdam

Doelgroepenvervoer

Op zoek naar geschikt vervoer voor de verschillende aspecten van doelgroepenvervoer? Bij Next Level Mobiliteit kun je terecht voor (zittend) zieken-, leerlingen-, WMO- en AWBZ-instellingen vervoer aangepast aan jouw wensen en behoeftes. 

Airport vervoer

Op zoek naar een airport taxi in de regio van Rotterdam? Next Level Mobiliteit is de geschikte vervoerder voor jouw airportservice. Wij ontlasten jou in de stress voorafgaand aan jouw reis zodat je rustig op reis kan gaan.

Trouwvervoer

Tijdens je bruiloft kom je graag samen met al je dierbaren. Voor deze dierbaren is het belangrijk dat ook zij veilig aan kunnen komen op de locatie. Next Level Mobiliteit zorgt ervoor dat je gasten vervoer krijgen zodat ze veilig aankomen op locatie. 

Rolstoelvervoer

Wij vinde rolstoelvervoer erg belangrijk, onze speciaal uitgeruste rolstoelbussen maken rolstoel en scootmobielvervoer mogelijk. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om deze mensen een zo fijn mogelijke rit te laten ervaren.

Rouwvervoer

Bij het regelen van een begrafenis of crematie komt vaak veel kijken. Op de dag zelf wil je graag samen het verlies van je dierbare verwerken. Hiervoor moet iedereen wel op locatie kunnen komen. Wij bieden hulp door rouwvervoer op maat aan te bieden. 

Zakelijk vervoer

Ook voor een business taxi in de regio Rotterdam kun je bij ons terecht. Ons wagenpark bestaat uit een aantal luxe wagens welke geschikt zijn voor jouw zakelijk vervoer. Kijkend naar jouw wensen en behoeftes zorgen wij voor een zo fijn mogelijke rit.

Taxivervoer regio Rotterdam

Ben je op zoek naar een taxi in de regio Rotterdam? Dan ben je bij Next Level Mobiliteit aan het juiste adres, wij ontnemen jou de stress voor het vervoer van diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan taxivervoer naar de luchthaven, doelgroepenvervoer, rolstoelvervoer, rouwvervoer, trouwvervoer, zakelijk vervoer en belklanten voor overig vervoer. Hierbij kan je denken aan een rit naar het station, werk, familiebezoek, uitgaan, restaurants en nog veel meer. Zelfs een stadstour is mogelijk. Wij ontnemen jou de stress in de zojuist benoemde soorten vervoer. Naast het vervoeren van reguliere passagiers kun je bij Next Level Mobiliteit ook terecht voor taxi voor rolstoelen. Dankzij onze speciale rolstoeltaxi kunnen wij ervoor zorgen dat ook zij veilig aankomen op locatie. Wij zijn aangesloten bij diverse taxicentrales in Rotterdam zodat wij jou de beste dienstverlening kunnen aanbieden.

Afspraken omtrent taxivervoer

Wanneer je kiest voor het boeken van een taxi bij Next Level Mobiliteit hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer. Door onze eerdere ervaringen weten wij namelijk hoe belangrijk het is om transparante en duidelijke afspraken te maken, dit doen wij door in overleg met jou duidelijke tijden af te spreken over hoe laat en waar je het taxi vervoer wil ontvangen. Op de dag zelf zullen wij je kort voor aanvang laten weten hoe laat wij precies zullen arriveren zodat je daar rekening mee kunt houden. 

Bij Next Level Mobiliteit denken wij graag met jou mee over de beste oplossing voor jouw taxi vervoer, hierdoor is het ook mogelijk om bij Next Level Mobiliteit een chauffeur op stand-by in te huren. Dat houdt in dat je de chauffeur de gehele dag tot jouw beschikking hebt en dat deze je vervoert op ieder gewenst moment. Je hebt dan geen lange wachttijden meer waardoor het zo soepel mogelijk voor jou zal verlopen.

Vervoer van passagiers in een rolstoel

Bij Next Level Mobiliteit zijn wij gespecialiseerd in rolstoelvervoer, hierdoor weten wij uitstekend om te gaan met onder andere de richtlijnen vanuit de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de juiste kennis voor het vastzetten van de rolstoel alsmede het rijden met de rolstoel en de passagiers, op deze manier zorgen wij ervoor dat de airport taxi zo fijn mogelijk verloopt.

Kernwaarden van onze taxi

Tijdens het vervoer naar de luchthaven  is het ons doel om het voor jou een zo fijn mogelijke rit te maken, dit doen wij door goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Met onze representatieve en gediplomeerde chauffeurs verzekeren wij je van een aangename en veilige rit in onze airport taxi.

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

7 + 6 =

×