Meld je aan als Bolt taxichauffeur

Waarom zou jij Bolt taxichauffeur willen worden? Rijden met Bolt kent ontzettend veel voordelen. Of je nu af en toe een paar uurtjes wilt rijden of dat je vaker geld wilt verdienen als taxichauffeur, bij Bolt kan het allemaal.

bolt taxi chauffeur
bolt logo

Zelfstandig Bolt taxichauffeur

Bij Bolt kan jij helemaal op je eigen tijden rijden. Hierdoor beslis jij dus zelf of je bijvoorbeeld pas om 5 uur in de middag aan je werkdag begint, of ben jij juist die vroege vogel die graag in de ochtend ritjes maakt. Als jij alle benodigde documenten bij de hand hebt, kan je vaak al binnen twee werkdagen aan de slag als Bolt taxichauffeur. Als je als chauffeur van NLIM bij registratie de code NLIM100 gebruikt krijg je een welkomstbonus van maar liefst €100 wanneer je binnen 30 dagen 30 ritten met Bolt hebt voltooid.

Verdien geld wanneer jij maar wilt als Bolt taxichauffeur

Als jij taxichauffeur bent voor Bolt kan je kiezen of je wat extra’s wil bijverdienen naast je fulltime baan of dat je gewoon lekker vaak wil rijden als Bolt taxichauffeur. Je zit nergens aan vast en de keuze wanneer je werkt is dus volledig aan jou. Het is ook mogelijk om maar af en toe te rijden. Heb jij bijvoorbeeld onverwachts een avond vrij, zet dan je Bolt app online, en vul je vrije uurtjes nuttig in door wat extra geld te verdienen. Ideaal toch?

Een betrouwbare bron van inkomsten

Rijden als Bolt taxichauffeur is bovendien een betrouwbare bron van inkomsten. Als je online bent kun je veel bestellingen ontvangen vanwege ons grote netwerk aan passagiers. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar klanten, want Bolt heeft al een uitgebreid netwerk waar jij gebruik van kan maken! Als het erg druk is, kan je zelfs een hoger uurtarief verdienen. Daarnaast kan je eenvoudig extra geld verdienen als Bolt taxichauffeur wanneer je je voertuig laat bestickeren.

Voertuig bestickeren met Bolt stickers

Plaats een Bolt-sticker op je voertuig en verdien tot wel €350 meer per maand! Iedereen kan op elk moment meedoen aan deze bonus. Het enige vereiste is dat je voertuig compleet vrij is van schade. De bonus wordt berekend op basis van het aantal ritten dat jij maandelijks afrondt. Meer informatie over deze actie vind je op de Bolt website. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

Het totaal aantal ritten per maand

Bonus

50-99

150 EUR

100-150

200 EUR

151-250

250 EUR

251+

350 EUR

Wekelijkse uitbetalingen

Als je als Bolt taxichauffeur rijdt, ontvang je je inkomsten telkens aan het begin van elke week. Er zijn geen verborgen abonnementskosten en je betaalt alleen commissie over jouw inkomsten. Heb je dus niet gereden? Dan betaal je ook geen commissie. 

Hoe meld ik me aan als Bolt taxichauffeur?

Om je aan te melden als taxichauffeur voor Bolt vul je simpelweg je gegevens in op de website en voeg je de benodigde documenten toe aan je aanmelding. Zodra je aanmelding goedgekeurd is en je de onboarding hebt voltooid, ben je klaar om de weg op te gaan als Bolt taxichauffeur!

1. Registreer je online als Bolt taxichauffeur

Vertel ons in welke stad je wilt rijden als Bolt taxichauffeur en het type licentie dat je hebt. We sturen je de volgende stappen.

2. Upload jouw documenten

De documenten die nodig zijn om met Bolt taxi te rijden kunnen variëren afhankelijk van jouw
locatie. Controleer jouw lokale vereisten en kijk of je in aanmerking komt.

3. Vul de code van NLIM in

Zorg dat je je aanmeldt met de code NLIM100 tijdens je aanmelding. Zo weten we dat je je
via NLIM hebt aangemeld en krijg je de extra voordelen die via ons voor jou worden
geregeld, zoals de welkomstbonus van €100.

*Chauffeurs die zich via NLIM inschrijven ontvangen €100 welkomstbonus indien de chauffeur ingeschreven is met de referral code van NLIM (NLIM100) en binnen 30 dagen – na de eerste rit- 30 ritten afrondt. Deze bonus is eenmalig geldig. De chauffeur kan in dezelfde periode van 30 dagen ook gebruikmaken van andere bonussen die door Bolt worden aangeboden.

Bolt taxichauffeur worden zonder eigen voertuig?

 Dat is helemaal geen probleem. Naast dat je natuurlijk met je eigen representatieve auto Bolt taxichauffeur kan worden, kan je er ook voor kiezen om een complete en representatieve taxi te regelen via onze partner LeasePlan. Wanneer je via LeasePlan een auto leaset, sluit je een directe overeenkomst met LeasePlan. Je kan eenvoudig je auto kiezen via de online showroom, waar je direct ziet welke auto’s beschikbaar zijn. Wat zijn de voordelen van het leasen van een taxi via LeasePlan?

  • Je betaalt een vast leasebedrag per week (exclusief boetes, eigen risico, etc.)
  • Maandelijkse facturatie. Dit is handig voor je belastingaangifte, aangezien autokosten aftrekbaar zijn.
  • Alles is goed geregeld, denk aan onderhoud, banden, WA-, casco-, taxiverzekering, blauw kenteken, boordcomputer én afschrijving! Het enige wat je zelf moet regelen is je ondernemerskaart en het activeren van de boordcomputer.
  • Privé rijden is toegestaan (tot max. 500 KM p/j)*
  • Leasen is goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe auto (bron: ANWB).

Op de website van LeasePlan vind je meer informatie over het leasen van een taxi via LeasePlan.

*Volgens de belastingregels in Nederland mag men maximaal 500 kilometer per jaar privé rijden.

Heb je hulp nodig bij je aanmelding?

Mail dan naar netherlands@bolt.eu en het team van Bolt helpt je verder. Vergeet hierbij niet de code van NLIM te vermelden, zodat je kunt profiteren van de samenwerking tussen Bolt en NLIM!

 

Meld je nu aan

N

Betrouwbaarheid

N

Professionele begeleiding

N

Breed netwerk voor bemiddeling

N

Beroepsopleidingen mogelijk

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

9 + 5 =

×