Samenwerkingen van Next Level Instituut & Mobiliteit

Next Level Instituut en Mobiliteit werkt samen met verschillende partijen, op deze manier kunnen wij jou de beste service bieden voor zowel taxivervoer als onze rij- en beroepsopleidingen.

Samenwerken

 

Een van de samenwerkingen die voor zowel Next Level instituut en Mobiliteit relevant is, is de CBR klankbordgroep voor taxi commissie. Er vinden in deze klankbordgroep regelmatig diverse overleggen plaats met de branche waarbij grote partijen op de markt aanwezig zijn. Omdat Next Level Instituut en Mobiliteit zowel opleidings- als vervoer gericht te werk gaat hebben wij relevante inbreng tijdens deze klankbordgroep en daarnaast zijn wij op tijd op de hoogte van ontwikkelingen die spelen welke wij rechtstreeks kunnen toepassen.

Samenwerkingen Next Level Instituut

Op het moment dat er een gat is ontstaan binnen de taxibranche is er vanuit Next Level Instituut gekeken naar de mogelijkheden om dit gat op te lossen. Eén van deze oplossingen is dat Next Level Instituut kijkt naar de chauffeurs die opgeleid worden, deze kunnen namelijk niet allemaal terecht binnen Next Level Mobiliteit waardoor er binnen het netwerk gekeken wordt naar bedrijven welke een chauffeur kunnen gebruiken. Hierdoor zorgen wij ervoor dat onze leerlingen terecht kunnen bij een vervoerder zodat het gat binnen de taxibranche verkleind wordt.

Daarnaast kan Next Level Instituut ook kijken naar verschillende chauffeurs welke momenteel nog geen referenties hebben, wanneer zij een opleiding bij ons volgen en aan de slag willen gaan kan er gekeken worden naar de mogelijkheden voor een aanbeveling. Door de jarenlange ervaring weten wij goed op welke punten wij precies moeten letten.

Door ons brede netwerk kunnen wij ook verschillende dingen faciliteren naast onze opleidingen en vervoer. Een van deze voorbeelden is dat (aspirant) chauffeurs zich bij ons kunnen aanmelden als men nog geen werkgever heeft om bij ons of een van onze collega vervoerders uit het netwerk in loondienst te komen rijden. Door het brede netwerk dat wij hebben kunnen wij dit faciliteren voor deze personen. Naast de (aspirant) chauffeurs geldt dit ook voor ZZP’ers die zich willen laten inhuren met óf zonder eigen taxi. Dit doen we alleen bij ZZP’ers die geen vaste verplichting hebben bij hun opdrachtgevers of met toestemming van hun opdrachtgevers. Hiermee willen we voorkomen dat de preferred partners niet in de problemen komen.

Voor eigen rijders (ZZP-ers) kunnen wij het faciliteren om zich te laten aansluiten bij collega TTO’s (Toegelaten Taxi Organisaties) en regie centrales. Hiervoor voeren wij een uitvoerige screening uit om dit zo goed mogelijk te faciliteren.

Ook bedrijven (vaak vervoerders en regiecentrales) en de overige partijen zoals UWV, gemeentes, SVB, werkgeversservicepunten en re-integratiebureaus welke nog geen samenwerking met ons hebben kunnen zich bij ons aanmelden voor nieuwe chauffeurs. Dit houdt in dat wij chauffeurs klaarstomen welke momenteel nog geen werkgever hebben om deze dan te koppelen aan de vervoersbedrijven en regiecentrales. Voor bedrijven is het niet alleen mogelijk om nieuwe chauffeurs op te leiden, ook bestaande chauffeurs zijn bij ons welkom voor een nieuwe opleiding, opfrissing en aanvullende cursussen.

Binnen organisaties is het ook mogelijk om Next Level Instituut in te huren, wij zetten dan in overleg met de organisatie de afdeling opleidingen op, of optimaliseren deze bestaande afdeling door het organisatie breed te trekken. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld de functies van “manager business development/ Business procesmanager/ Kwaliteitsmanager” tijdelijk aannemen. Hierbij nemen wij verschillende taken onder ons zoals:

  • Oprichten van een bedrijfsschool en opleiden van het personeel voor de afdeling opleidingen, denk hierbij niet alleen aan de chauffeurs maar ook kantoorpersoneel, managementteam en het directieteam.
  • Kwaliteitsmanagement: Het implementeren, bewaken en borgen van (nieuw) opgezette onderdelen.
  • Bijdragen aan alsmede het versterken van bid- en tendermanagement.
  • Het verzorgen van de juiste uitvoering en opstart van de bijkomende IT-werkzaamheden.
  • Procesmanagement: Het beschrijven van verschillende processen en het implementeren en bewaken hiervan alsmede het door ontwikkelen.
  • Organisatie analyse uitvoeren waarbij onderzoek gedaan wordt naar de sterke en zwakke punten van de organisatie.
  • Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering.
  • Het de facto en daadwerkelijk bewaken dan wel verzorgen van ”interne en externe auditor” taken.

Samenwerkingen Next Level Mobiliteit

Als passagier kan je rechtstreeks bij ons een aanvraag indienen. Op het moment dat een aanvraag bij ons binnenkomt gaan wij er alles aan doen om deze in te vullen. Hiervoor gaan we eerst onze eigen chauffeurs inzetten, maar soms kan het voorkomen dat dit niet meer mogelijk is. Dit noemen wij dan een rit overschot, en hiervoor hebben wij contact met verschillende andere vervoerders en regiecentrales die wij kunnen inschakelen om alsnog jouw rit door te laten gaan waarbij onze kernwaarden centraal blijven staan. Om deze kernwaarden te behouden hebben wij deze regie centrales en vervoerders uitvoerig gescreend. Hierdoor kunnen wij onze kernwaarden waaronder kwaliteit en persoonlijk garanderen.

Meld je nu aan

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

6 + 11 =

×