Doelgroepen-vervoer

Ben je op zoek naar doelgroepenvervoer? Bij Next Level Mobiliteit ben je aan het juiste adres. Wij bieden verschillende aspecten van het doelgroepenvervoer aan in de regio Rotterdam. Denk hierbij aan (zittend) ziekenvervoer, leerlingenvervoer, WMO-vervoer en AWBZ-instellingen vervoer. Door onze ervaringen weten wij dat deze groepen specifieke behoeftes hebben waar wij graag rekening mee houden.

Rijschool Rotterdam

Doelgroepenvervoer regio Rotterdam

Voor het doelgroepenvervoer staan wij in contact met andere vervoerders en regiecentrales. Vaak wordt WMO-vervoer, leerlingenvervoer en AWBZ-instellingen vervoer verstrekt in opdracht van regie centrales die een aanbesteding hebben. Zij schakelen vervolgens de best passende taxi-centrale in. Toch is het bij Next Level Mobiliteit ook mogelijk om direct bij ons een taxi te bestellen, dit kan tijdens bijvoorbeeld de feestdagen. Vaak zijn de wachttijden voor doelgroepenvervoer tijdens deze dagen enorm lang en wanneer je ervoor kiest om rechtstreeks bij ons een taxi te bestellen zullen de wachttijden aanzienlijk korter zijn.

Voor doelgroepenvervoer zijn wij in het bezit speciaal uitgeruste rolstoelbussen. In de taxi zelf zit een universeel vastzetsysteem zodat elke rolstoel of scootmobiel vastgezet kan worden volgens de richtlijnen uit de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Daarnaast zijn onze chauffeurs gespecialiseerd, opgeleid en gecertificeerd in het vastzetten van scootmobiels en rolstoelen alsmede het vervoeren hiervan. Daarnaast beschikken zij over structurele kennis en vaardigheden die met enige regelmaat worden getoetst en opgefrist. Dat gebeurt binnen ons eigen opleidingsinstituut, hierdoor hebben wij zelf controle over de kwaliteit van de chauffeurs.

Wij snappen dat het belangrijk is om een duidelijke planning te hebben wanneer het gaat om doelgroepenvervoer, daarom maken wij samen met jou duidelijke afspraken omtrent de tijden dat wij paraat staan. Vlak voordat wij zullen arriveren geven wij jou een nog duidelijkere tijdsindicatie zodat je weet wanneer wij precies zullen aankomen.

Naast de zojuist benoemde onderdelen van het doelgroepenvervoer kijken wij graag met jou mee wanneer je specifieke wensen en behoeften heeft omtrent doelgroepenvervoer in de regio Rotterdam. Vanuit Next Level Mobiliteit bieden wij graag de ideale oplossing voor jouw mobiliteit.

(Zittend) ziekenvervoer taxi

Het vervoer van een zieke kan soms lastig zijn, wij van Next Level Mobiliteit bieden hierbij graag ondersteuning door middel van onze ziekenvervoer taxi. In de regio Rotterdam zorgen wij voor het ziekenvervoer van en naar het ziekenhuis. Hierbij houden wij rekening met specifieke wensen van de passagier, heeft de passagier bijvoorbeeld een rolstoel, scootmobiel of rollator? Deze kunnen wij ook meenemen in de ziekenvervoer taxi van en naar het ziekenhuis.

Schooltaxi voor leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer van Next Level Mobiliteit faciliteert het vervoer naar school in opdracht van regiecentrales of incidentiele verzoeken. Onze schoolvervoer taxi zorgt ervoor dat kinderen die niet zelfstandig naar hun speciale school kunnen reizen toch op locatie kunnen komen. Voor de kinderen is het belangrijk dat de schooltaxi als prettig ervaren wordt, hiervoor gebruiken wij veilige vervoersmiddelen en vriendelijke, deskundige chauffeurs. Wij weten ook dat gemaakte afspraken bij leerlingenvervoer erg belangrijk zijn, daarom staan wij garant voor gemaakte afspraken over het schoolvervoer van de leerlingen.

Ook voor leerlingenvervoer is het mogelijk om rechtstreeks via ons het vervoer te regelen. Dit kan voorkomen in een situatie wanneer een van de ouders zich heeft verslapen en de vaste chauffeur al vertrokken is. Middels het rechtstreeks contact opnemen met ons voor leerlingenvervoer kan het kind alsnog op school aankomen.

WMO vervoer als zorgtaxi

Bij Next Level Mobiliteit kun je terecht voor een WMO taxi (WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning) in de regio Rotterdam. Op onze zorgtaxi rijden gediplomeerde chauffeurs die rekening houden met de wensen en behoeften van de passagiers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ons WMO vervoer een zo efficiënt mogelijke route gereden wordt om de rit zo fijn mogelijk te laten verlopen.

AWBZ-vervoer

AWBZ-vervoer bij Next Level Mobiliteit bestaat onder andere uit het vervoer van en naar de dagbesteding. Hiervoor zorgen wij ervoor dat de passagiers zich zo prettig mogelijk voelen tijdens de rit en veilig aankomen bij de dagbesteding. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat er duidelijke afspraken qua tijd gemaakt zijn zodat er op voorhand duidelijk is wat de passagier te wachten staat.

Meld je nu aan

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit

N

Stiptheid

N

TX-Keur gecertificeerd

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

6 + 6 =

×