Rouwvervoer regio Rotterdam

Voor een begrafenis of crematie moet vaak veel geregeld worden. Een van de taken waar vaak niet in eerste instantie aan gedacht wordt is het vervoer van de gasten. Wij van Next Level Mobiliteit kunnen jou daarbij helpen, wij ontnemen je de zorg voor het vervoeren van jouw gasten. Vooral voor gasten die in een rolstoel zitten is het vaak lastig om deze op de juiste manier op locatie te laten aankomen, ook hierin kunnen wij jou helpen.

Rijschool Rotterdam

Rouwvervoer voor regio Rotterdam

Vervoer is één van de onderwerpen die bij het regelen van een begrafenis of crematie wel eens over het hoofd wordt gezien. Wij van Next Level Mobiliteit ontzorgen jou daarin zodat je hier verder niet aan hoeft te denken, ook voor gasten in een rolstoel. Wij beschikken over een speciale rolstoeltaxi waarin wij de gasten in rolstoelen veilig op locatie kunnen laten aankomen. Tijdens deze ritten staan voor ons betrouwbaarheid, stiptheid en transparantie centraal. Deze kernwaarden dragen wij uit naar zowel de persoon die met ons meerijdt als andere nabestaanden en eventueel ook de uitvaartondernemer.

Afspraken omtrent rouwvervoer

Op de dag van de begrafenis of de crematie hoeft je je geen zorgen te maken over het vervoer. Door onze eerdere ervaringen weten wij namelijk hoe belangrijk het is om transparante en duidelijke afspraken te maken. Dit doen wij door in overleg met jou duidelijke tijden af te spreken over hoe laat je het rouwvervoer wil ontvangen. Op de dag zelf laten wij jou kort voor aanvang ook weten hoe snel wij er precies zullen zijn zodat je daar rekening mee kunt houden.
Bij Next Level Mobiliteit willen wij jou graag zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen, hierdoor denken wij met je mee in passend vervoer. Met ons rouwvervoer bieden wij niet alleen vervoer aan voor de heen- en terugreis maar ook tijdens verschillende gebeurtenissen tijdens de dag. Denk hierbij aan het vervoer van de kerk naar de begraafplaats en naar de koffietafel, of vanuit het crematorium naar de koffietafel.

Kernwaarde van onze rouwauto’s

Tijdens de rit naar de begrafenis of crematie toe is het ons doel om jou een zo prettig mogelijk gevoel te geven. Dit doen wij door goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften om daar zo veel mogelijk rekening mee te houden. Dankzij onze representatieve en gediplomeerde chauffeurs verzekeren wij jou van een veilige rit naar de begrafenis of crematie. Omdat dit vaak lastige momenten zijn gaan onze chauffeurs discreet te werken en weten ze met iedere situatie op een passende manier om te gaan.

Meld je nu aan

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit

N

Stiptheid

N

Klant en servicegericht

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

11 + 14 =

×