Zzp taxichauffeur worden

Wanneer je op zzp-basis aan de slag wil als taxichauffeur komen er een heleboel dingen op u af. Omdat het natuurlijk wel allemaal goed geregeld moet worden, helpen wij van Next Level Instituut u graag met het regelen van allerlei zaken rondom het worden van een zelfstandige taxi.

Rijschool Rotterdam

Begeleiding om zelfstandige taxi te worden

Om als zelfstandige taxichauffeur aan het werk te gaan moet u zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel zodat uw zzp-taxi aangemeld staat bij de Belastingdienst. Naast dat u zich moet inschrijven bij de Kamer van Koophandel moet u ook diverse bekwaamheden en vergunningen behalen. Een aantal van deze certificeringen worden afgegeven door het CBR en de KIWA.

Ondersteuning vanuit Next Level Instituut

Omdat wij vanuit Next Level Instituut begrijpen dat het lastig kan zijn om direct alle stappen goed te doorlopen ondersteunen en adviseren wij u graag in het traject om zzp taxichauffeur te worden. Wij helpen u bij de begeleiding naar de Kamer van Koophandel, bij het regelen van de diverse vergunningen, certificeringen, bekwaamheden en verzekeringen. Daarnaast heeft Next Level Instituut een breed netwerk aan opdrachtgevers, waardoor wij u ook kunnen helpen bij de bemiddeling met deze partijen voor klussen als zzp-taxi.

De kosten voor de ondersteuning om zzp taxichauffeur te worden

Next Level Instituut biedt het pakket om taxi zzp’er te worden aan voor €200 excl. 21% BTW. Voor dit bedrag krijgt u volledige begeleiding in het gehele traject totdat alle zaken geregeld zijn. Na de begeleiding bieden we hierbij ook eventuele bemiddeling naar opdrachtgevers aan.

Neem contact op voor het zzp taxichauffeur ondersteuningstraject

Benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Voor de mogelijkheden en vragen kunt u contact met ons opnemen.

Naast dat wij u begeleiden in het behalen van de juiste certificeringen is het bij ons ook mogelijk om diverse beroepsopleidingen te volgen.

 

 

Meld je nu aan

N

Betrouwbaarheid

N

Professionele begeleiding

N

Breed netwerk voor bemiddeling

N

Beroepsopleidingen mogelijk

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

6 + 13 =

×