Zzp taxichauffeur worden

Wanneer je op zzp-basis aan de slag wilt als taxichauffeur, komen er een heleboel dingen op je af. Omdat het natuurlijk wel allemaal goed geregeld moet worden, helpen wij je bij Next Level Instituut graag met allerlei zaken rondom het worden van een zelfstandige taxichauffeur. Of je nu zoekt naar informatie over het worden van een zzp-taxichauffeur of opgeleid wilt worden tot een zelfstandige taxichauffeur, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij begeleiden je in het worden van taxichauffeur op zzp-basis en bieden ondersteuning bij het succesvol doorlopen van alle stappen die daarbij komen kijken.

Rijschool Rotterdam

Begeleiding om zelfstandige taxi te worden

Om als zelfstandige taxichauffeur aan het werk te gaan, moet je je inschrijven bij de Kamer van Koophandel, zodat jouw zzp-taxi aangemeld staat bij de Belastingdienst. Naast de inschrijving bij de KVK moet je ook diverse bekwaamheden en vergunningen behalen. Een aantal van deze certificaten worden afgegeven door het CBR en de KIWA. Als je overweegt om zzp-taxichauffeur te worden, is het belangrijk om deze stappen zorgvuldig te volgen en de nodige certificeringen te behalen om als zelfstandige taxichauffeur aan de slag te kunnen.

 

Ondersteuning vanuit Next Level Instituut

Omdat wij vanuit Next Level Instituut begrijpen dat het lastig kan zijn om direct alle stappen goed te doorlopen, ondersteunen en adviseren wij je graag in het traject om zzp-taxichauffeur te worden. Wij helpen je bij de begeleiding naar de Kamer van Koophandel, bij het regelen van de diverse vergunningen, certificeringen, bekwaamheden en verzekeringen. Daarnaast heeft Next Level Instituut een breed netwerk aan opdrachtgevers, waardoor wij je ook kunnen helpen bij de bemiddeling met deze partijen voor klussen als zzp-taxichauffeur.

 

De kosten voor de ondersteuning om zzp taxichauffeur te worden

Next Level Instituut biedt het pakket om taxi zzp’er te worden aan voor €200 excl. 21% BTW. Voor dit bedrag krijg je volledige begeleiding in het gehele traject totdat alle zaken geregeld zijn. Na de begeleiding bieden we hierbij ook eventuele bemiddeling naar opdrachtgevers aan. Ons programma is speciaal ontworpen voor mensen die een zelfstandige taxichauffeur willen worden. Met onze expertise helpen we je bij de stappen om met een zzp-taxi de weg op te kunnen als zelfstandige taxichauffeur.

 

Neem contact op voor het zzp taxichauffeur ondersteuningstraject

Benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Voor de mogelijkheden en vragen kunt u contact met ons opnemen.

Naast dat wij u begeleiden in het behalen van de juiste certificeringen is het bij ons ook mogelijk om diverse beroepsopleidingen te volgen. Als je interesse hebt om zzp-taxichauffeur te worden, bieden wij ondersteuning en begeleiding op maat. Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw doelen om zelfstandige taxichauffeur te worden.

 

 

Meld je nu aan

N

Betrouwbaarheid

N

Professionele begeleiding

N

Breed netwerk voor bemiddeling

N

Beroepsopleidingen mogelijk

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

14 + 6 =

×