Airport taxi regio Rotterdam

Ben je op zoek naar een airportservice in regio Rotterdam? Bij Next Level Mobiliteit ben je aan het juiste adres. Wij ontnemen jou de stress van het vervoer voordat je op reis gaat. Je hoeft niet meer na te denken over wie je eventueel kan afzetten op het vliegveld, waar u de auto wil parkeren of hoe je er precies kan komen met het openbaar vervoer. Met onze airportservice ontlasten wij jou in je stress. Naast het vervoeren van reguliere passagiers kan je bij Next Level Mobiliteit ook terecht voor een airporttaxi van rolstoelen. Dankzij onze speciale rolstoeltaxi kunnen wij ervoor zorgen dat ook zij veilig aankomen op locatie.

Rijschool Rotterdam

Afspraken omtrent de taxi naar de luchthaven

Wij als Next Level Mobiliteit begrijpen als geen ander de irritaties en lasten van luchthavenvervoer. Dankzij onze ervaringen bij alle bekende vliegvelden in zowel Nederland, België en Duitsland verzekeren wij jou dat je met onze taxi naar de luchthaven altijd comfortabel en op tijd op uw locatie aankomt. Niet alleen voor jouw heenreis zijn wij de ideale oplossing, ook voor de terugweg kunnen wij je helpen met een taxi transfer. Wij zorgen ervoor dat één van onze chauffeurs je keurig op staat te wachten zodat jij zonder verdere stress rechtstreeks naar huis kan gaan.

Vervoer van passagiers in een rolstoel

Bij Next Level Mobiliteit zijn wij gespecialiseerd in rolstoelvervoer, hierdoor weten wij uitstekend om te gaan met onder andere de richtlijnen vanuit de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de juiste kennis voor het vastzetten van de rolstoel alsmede het rijden met de rolstoel en de passagiers, op deze manier zorgen wij ervoor dat de airport taxi zo fijn mogelijk verloopt.

Kernwaarden van onze airport service

Tijdens het vervoer naar de luchthaven is het ons doel om het voor jou een zo fijn mogelijke rit te maken, dit doen wij door goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Met onze representatieve en gediplomeerde chauffeurs verzekeren wij jou van een aangename en veilige rit in onze airport taxi.

Meld je nu aan

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit

N

Stiptheid

N

Klant en servicegericht

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

3 + 6 =

×