Zakelijk vervoer regio Rotterdam

Ben je op zoek naar een business taxi in Rotterdam? Bij Next Level Mobiliteit ben je aan het juiste adres. Ons wagenpark bestaat uit luxe wagens die geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Wij zorgen voor het business vervoer van jouw personeel en/of directie. Dankzij onze jarenlange ervaringen weten onze chauffeurs de rit zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naast het vervoeren van reguliere passagiers kun je bij Next Level Mobiliteit ook terecht voor een business taxi van rolstoelen. Dankzij onze speciale rolstoeltaxi kunnen wij ervoor zorgen dat ook zij veilig aankomen op locatie.

Rijschool Rotterdam

Afspraken omtrent onze zakelijke taxi

Wij vervoeren jouw personeel en/of directie naar bijvoorbeeld hotels, bedrijven, luchthavens of stations. Ook andere bestemmingen zijn mogelijk in overleg. Onze business taxi kun je ook inhuren wanneer je een auto met chauffeur wenst in te huren voor een dag of een dagdeel. Tijdens het boeken van een taxirit denken wij graag met jou mee in jouw planning zodat deze naadloos op elkaar aansluit. Wij verstrekken op voorhand informatie zodat je kan zorgen voor een strakke planning tussen jouw aankomst, meetings en vertrektijden.

Vervoer van passagiers in een rolstoel

Bij Next Level Mobiliteit zijn wij gespecialiseerd in rolstoelvervoer, hierdoor weten wij uitstekend om te gaan met onder andere de richtlijnen vanuit de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de juiste kennis voor het vastzetten van de rolstoel alsmede het rijden met de rolstoel en de passagiers, op deze manier zorgen wij ervoor dat de zakelijke taxi zo fijn mogelijk verloopt.

Kernwaarden van onze business taxi

Tijdens deze zakelijke rit staan jouw wensen en behoeften centraal, wij zorgen ervoor dat je een betrouwbare en comfortabele business taxi krijgt. Naast Nederlandse passagiers zorgen wij er ook voor dat jouw internationale gasten de rit als prettig ervaren. Dankzij onze representatieve en gediplomeerde chauffeurs verzekeren wij jou van een aangename en veilige rit in onze zakelijke taxi.

Meld je nu aan

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit

N

Stiptheid

N

Klant en servicegericht

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

3 + 9 =

×