Trouwvervoer regio Rotterdam

Voor je bruiloft wil je het liefst alles tot in de puntjes geregeld hebben, zo ook je eigen trouwauto maar ook het trouwvervoer van jouw gasten. Wij van Next Level Mobiliteit kunnen je hierbij helpen, wij luisteren graag naar jouw wensen en behoeften over het vervoer. Naast het vervoeren van reguliere passagiers kun je bij Next Level Mobiliteit ook terecht voor trouwvervoer van rolstoelen. Dankzij onze speciale rolstoeltaxi kunnen wij ervoor zorgen dat ook zij veilig aankomen op de locatie.

Rijschool Rotterdam

Afspraken omtrent bruiloft vervoer

Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het trouwvervoer, door onze eerdere ervaringen weten wij hoe belangrijk het is om transparante en duidelijke afspraken te maken. Hierdoor spreken we in overleg duidelijke tijden af, daarnaast laten wij jou op de dag zelf weten wanneer wij precies onderweg zijn zodat je precies weet wanneer wij er zullen zijn.

Bij Next Level Mobiliteit willen wij jou een zorgeloze dag bieden, hierdoor denken wij met je mee in passend vervoer. Met ons bruiloft vervoer bieden wij niet alleen vervoer aan voor de heen en terugreis maar ook tijdens de verschillende gebeurtenissen. Denk hierbij aan het vervoer naar de feestlocatie, de brunch, na afloop naar het hotel of een afterparty. Daarnaast is het bij ons bruiloft vervoer ook mogelijk om niet per rit een afspraak te maken maar ook om voor een hele dag een chauffeur in te huren die op standby blijft staan, deze kun je dan op ieder moment inschakelen om je te vervoeren.

Vervoeren van gasten in een rolstoel

Door onze ervaringen in het rolstoelvervoer weten wij uitstekend om te gaan met onder andere de richtlijnen vanuit de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de juiste kennis voor het vastzetten van de rolstoel alsmede het rijden met de rolstoel en de passagiers, op deze manier zorgen wij ervoor dat dit trouwvervoer zo fijn mogelijk verloopt.

Kernwaarden van onze trouw taxi

Tijdens het trouwvervoer naar de bruiloft in de regio Rotterdam is het ons doel om het voor jou een zo fijn mogelijke rit te maken, dit doen wij door goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Met onze representatieve en gediplomeerde chauffeurs verzekeren wij jou en jouw gasten van een aangename en veilige rit in onze taxi naar jouw bruiloft.

Meld je nu aan

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit

N

Stiptheid

N

Klant en servicegericht

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

11 + 3 =

×