Rolstoeltaxi regio Rotterdam

Ben je op zoek naar een rolstoeltaxi in Rotterdam? Bij Next Level Mobiliteit ben je aan het juiste adres. Voor taxi vervoer van rolstoelen en scootmobiels beschikken wij over speciaal uitgeruste rolstoelbussen. In de rolstoeltaxi zelf zit een universeel vastzetsysteem zodat we elke rolstoel vast kunnen zetten volgens de richtlijnen uit de Code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). 

Rijschool Rotterdam

Vervoersmogelijkheden van onze rolstoeltaxi

Het gebruik van ons rolstoelvervoer is voor diverse mogelijkheden mogelijk, zo kunnen wij bijvoorbeeld garant staan tijdens de feestdagen. Vaak is het tijdens deze dagen druk met rolstoelvervoer en weet je op voorhand niet zo goed waar je aan toe bent. Wanneer je voor ons kiest als rolstoeltaxi bieden wij jou deze zekerheid, ook qua tijdigheid. We spreken op voorhand duidelijke tijden af zodat je niet te lang hoeft te wachten.

Vanuit Next Level Mobiliteit begrijpen wij dat het kan voorkomen dat iemand in een rolstoel met spoed moet opgehaald worden. Wanneer er dan contact wordt opgenomen met een grote regiecentrales krijg je vaak te maken met restricties. Denk hierbij aan het tijdig vastleggen van de rolstoeltaxi. Wij kijken echter graag met jou mee naar de mogelijkheden om toch nog geschikt en tijdig vervoer te regelen.

Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een rolstoeltaxi voor luchthavenvervoer kun je ook bij ons terecht. Op onze pagina over luchthavenvervoer kun je meer informatie vinden over deze vorm van vervoer. Naast luchthavenvervoer bieden wij ook zakelijk vervoer aan, hiervoor is het ook mogelijk om rolstoelvervoer van Next Level Mobiliteit in te schakelen.

Vaak is het voor speciale gelegenheden lastiger om passend rolstoelvervoer te vinden, denk hierbij aan vervoer voor bruiloften of begrafenissen/crematies. Hiervoor bieden wij geschikt vervoer aan zodat ook personen in een rolstoel of scootmobiel veilig aan kunnen komen op locatie in onze rolstoeltaxi.

Vervoeren van rolstoelgebruikers

Voor het vervoer van rolstoelgebruikers hebben wij ook voertuigen in bezit welke geschikt zijn voor meerdere rolstoelen tegelijk. Hierdoor is het mogelijk om Next Level Mobiliteit in te zetten voor groepsuitjes waarbij een rolstoeltaxi voor meerdere rolstoelen nodig is. Daarnaast beschikken al onze rolstoeltaxi’s over zitplaatsen voor begeleiders en andere meereizende zodat deze ook altijd veilig en prettig mee kunnen reizen.

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd, opgeleid en gecertificeerd in het vastzetten van scootmobiels en rolstoelen alsmede het vervoeren hiervan. Daarnaast beschikken zij over structurele kennis en vaardigheden die met enige regelmaat worden getoetst en opgefrist. Dat gebeurt binnen ons eigen opleidingsinstituut, hierdoor hebben wij zelf controle over de kwaliteit van de chauffeurs.

Kernwaarden van onze rolstoeltaxi

Tijdens deze rit staat onze persoonlijke aandacht voor jou centraal, wij zorgen ervoor dat je een betrouwbare en comfortabele rolstoel taxi rit krijgt. Hier zorgen wij voor door de jarenlange ervaring van onze taxichauffeurs binnen verschillende facetten van het personenvervoer. Voor vakkundig en veilig rolstoelvervoer ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden jou graag een uitgebreide service, hierdoor is het ook mogelijk om bij ons een leenrolstoel te gebruiken. Dit kan voor bijvoorbeeld iemand die zijn been heeft gebroken en met een rolstoeltaxi opgehaald moet worden bij de spoedeisende hulp.

Meld je nu aan

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit

N

Stiptheid

N

Klant en servicegericht

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

15 + 14 =

×