Rolstoeltaxi regio Rotterdam

Ben jij op zoek naar een rolstoeltaxi in Rotterdam? Dan ben je bij Next Level Mobiliteit aan het juiste adres. Voor het taxi vervoer van rolstoelen en scootmobiels beschikken wij over speciaal uitgeruste rolstoelbussen. In de rolstoeltaxi zit een universeel vastzetsysteem zodat elke rolstoel vastgezet kan worden volgens de richtlijnen uit de Code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden).

Rijschool Rotterdam

Vervoersmogelijkheden van onze rolstoeltaxi

Het gebruik van onze rolstoeltaxi is voor diverse gelegenheden mogelijk, zo staan wij ook voor u klaar tijdens de feestdagen. Vaak is het tijdens deze dagen erg druk met het taxi vervoer van de rolstoel. Hierdoor weet je op voorhand niet goed waar je aan toe bent. Wanneer je voor ons kiest als rolstoeltaxi bieden wij jou wel deze zekerheid, ook qua tijdigheid. Op voorhand worden er duidelijke tijden afgesproken zodat je nooit lang hoeft te wachten op jouw vervoer voor rolstoelen.

Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een rolstoeltaxi voor luchthavenvervoer kun je ook bij ons terecht. Op onze pagina over luchthavenvervoer kun je meer informatie vinden over deze vorm van vervoer. Daarnaast bieden wij ook zakelijk vervoer aan, dit kan ook in de vorm van een rolstoeltaxi.

Vaak is het voor speciale gelegenheden lastiger om passend vervoer voor een rolstoel te vinden, denk hierbij aan vervoer voor bruiloften of begrafenissen/crematies. Hiervoor bieden wij geschikt vervoer aan zodat ook personen in een rolstoel of scootmobiel veilig aan kunnen komen op locatie in onze rolstoeltaxi.

Vanuit Next Level Mobiliteit begrijpen wij dat het kan voorkomen dat rolstoelpatiënten met spoed vervoer nodig hebben. Vaak is het zo dat als er contact wordt opgenomen met een grote regiecentrales, je te maken krijgt met restricties. Zoals het tijdig vastleggen van de rolstoeltaxi. Wij kijken echter graag met jou mee naar de mogelijkheden om alsnog geschikt en tijdig vervoer voor rolstoelgebruikers te regelen.

Vervoeren van rolstoelgebruikers

Voor het vervoer van rolstoelgebruikers hebben wij ook voertuigen in bezit welke geschikt zijn voor meerdere rolstoelen tegelijk. Hierdoor is het mogelijk om Next Level Mobiliteit in te zetten voor groepsuitjes waarbij een rolstoeltaxi meerdere rolstoelen vervoert. Daarnaast beschikken al onze rolstoeltaxi’s over zitplaatsen voor begeleiders en andere meereizende zodat deze ook altijd veilig en prettig mee kunnen reizen.

Prettige rolstoeltaxi rondom en in Rotterdam

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd, opgeleid en gecertificeerd in het vastzetten van scootmobiels en rolstoelen alsmede het vervoeren hiervan. Daarnaast beschikken zij over structurele kennis en vaardigheden die met enige regelmaat worden getoetst en opgefrist. Dat gebeurt binnen ons eigen opleidingsinstituut, hierdoor hebben wij zelf controle over de kwaliteit van de chauffeurs. Hierdoor bieden wij een van begin tot eind een prettige ervaring in de rolstoeltaxi.

Kernwaarde van onze rolstoeltaxi

Tijdens deze rit staat onze persoonlijke aandacht voor jou centraal, wij zorgen ervoor dat je een betrouwbare en comfortabele rolstoeltaxi rit krijgt. Hier zorgen wij voor door de jarenlange ervaring van onze taxichauffeurs binnen verschillende facetten van het personenvervoer. Voor vakkundig en veilig rolstoelvervoer ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden jou graag een uitgebreide service, het is dan ook mogelijk om een leenrolstoel te gebruiken. Dit kan erg handig zijn voor iemand die bijvoorbeeld zijn been heeft gebroken en met een rolstoeltaxi opgehaald moet worden bij de spoedeisende hulp.

Kosten voor rolstoeltaxi

De kosten voor een rolstoeltaxi zijn afhankelijk van de precieze aanvraag. Afstand, de hoeveelheid rolstoelen en de reserveringstermijn zijn onder andere zaken die van invloed zijn op de kosten. Door vooraf goede afspraken te maken kan een inschatting gemaakt worden van de kosten van onze rolstoeltaxi.

Rolstoeltaxi bestellen?

Wil jij graag vervoerd worden in een van onze rolstoeltaxi? Dat kan! Door contact met ons op te nemen kunnen de mogelijkheden besproken worden en kan de rolstoeltaxi bestelt worden voor jou!

Meld je nu aan

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit

N

Stiptheid

N

Klant en servicegericht

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

4 + 5 =

×