Rij en beroeps-opleidingen van Next Level Instituut

Met jarenlange ervaring is Next Level Instituut begonnen met het aanbieden van rijopleidingen. Naast het halen van je rijbewijs, kun je bij ons terecht voor diverse beroepsopleidingen. Denk daarbij aan het volgen van een taxi opleiding of opleidingen omtrent het nieuwe rijden en levensreddend handelen. Los van de rijopleidingen kun je bij Next Level Instituut verschillende taxi keurmerken behalen en verzekeringen afsluiten.

Een persoonlijke werkwijze staat bij onze auto rijopleidingen op nummer 1. Hierdoor weten wij precies aan welke leerdoelen wij moeten werken.

Over Next Level Instituut & Mobiliteit 

Nadat de oprichter van Next Level Instituut en Mobiliteit 15 jaar werkzaam is geweest bij een grote regie-/taxi centrale merkte hij dat er vanuit de markt behoefte was ontstaan. Door zijn jarenlange kennis en ervaringen wist hij goed hoe dit toegepast moest worden binnen het nieuwe bedrijf. Hierdoor is hij begonnen met het aanbieden van rij-opleidingen, na verloop van tijd is dit uitgebreid met het aanbieden van diverse praktijk- en theoretische opleidingen die belangrijk zijn voor taxichauffeurs. Naast de opleidingen bestaat dit ook uit het voorzien van informatie over dingen die komen kijken bij een taxichauffeur, zoals verzekeringen. Doordat de oprichter ook actief is in een klankbordgroep voor brancheoverleg van de taxi commissie vanuit het CBR overlegt hij regelmatig met grote partijen op de markt waardoor hij goed op de hoogte is van ontwikkelingen, deze kunnen rechtstreeks verwerkt worden in de aangeboden opleidingen en het taxivervoer. 

Op het moment dat Next Level Instituut uitgebreid werd met de praktijk- en theoretische opleidingen werd Next Level Mobiliteit opgestart. Er bestond een behoefte op de markt voor meer taxivervoer, in het begin bestond dit voornamelijk uit leerlingenvervoer en wmo-vervoer maar na verloop van tijd is dit ook verder uitgebreid met particuliere opdrachten. De jarenlange ervaring worden ook bij dit aspect van de organisatie meegenomen, zo beschikt Next Level Instituut en Mobiliteit uit een groot en breed netwerk met verschillende taxivervoerders en regiecentrales.

Rij en beroepsopleidingen van Next Level Instituut 

Met jarenlange ervaring is Next Level Instituut begonnen met het aanbieden van rij- en beroepsopleidingen. Naast het halen van je rijbewijs, kun je bij ons terecht voor diverse beroepsopleidingen. Denk daarbij aan het volgen van een taxi opleiding of opleidingen omtrent het nieuwe rijden en levensreddend handelen. Los van de rij- en beroepsopleidingen kun je bij Next Level Instituut verschillende taxi keurmerken behalen en verzekeringen afsluiten.

Een persoonlijke werkwijze staat bij ons op nummer 1. Hierdoor weten wij precies aan welke leerdoelen wij moeten werken. Dit heeft als groot voordeel dat wij de rij- en beroepsopleiding efficiënt kunnen inrichten, waardoor je jouw rij- en beroepsopleiding doelgericht af kunt ronden.

Over onze rij en beroepsopleidingen 

Het is onze passie om mensen op te leiden tot goede (taxi)chauffeurs. Vanuit deze visie bieden wij rij- en beroepsopleidingen aan. Er zijn veel opleiders die rij- en beroepsopleidingen geven, maar wij willen boven de wettelijke eisen van een rij- en beroepsopleiding voldoen en onze leerlingen extra waardevolle vaardigheden meegeven.

Wij weten veel over de knelpunten die mensen ervaren tijdens het rijden, waaraan jij moet voldoen en wat jij in het verkeer kan verwachten. Hierdoor weten wij hoe wij jou moeten opleiden tot een goede deelnemer van het verkeer in Nederland.

De opleider met oog voor jou als leerling en mens.

 

Waarom ons kiezen?

N

Persoonlijke werkwijze

Hierdoor weten wij precies op welk niveau je bent en aan welke leerdoelen wij moeten werken.

N

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring volg je bij Next Level Instituut kwalitatieve rij- en beroepsopleidingen en zit je bij een ervaren instructeur in de auto. Ook zorgen wij ervoor dat je altijd gekoppeld wordt aan een ervaren opleider.

N

Individuele begeleiding

Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke en individuele begeleiding van onze leerlingen.

Taxi vervoer van Next Level Mobiliteit

Met jarenlange ervaring is Next Level Mobiliteit begonnen met het aanbieden van diverse vervoersmogelijkheden. Naast het traditionele personenvervoer kun je bij ons ook terecht voor rolstoelvervoer en doelgroepenvervoer. Denk hierbij aan (t)rouwvervoer, doelgroepenvervoer en luchthavenvervoer. Los van de standaard vervoersmogelijkheden kun je bij Next Level Mobiliteit ook terecht voor specifieke situaties afgestemd per persoon. 

Een persoonlijke benadering staat bij onze taxi’s centraal. Door onze jarenlange ervaringen weten wij goed aan te voelen wat de wensen en behoeften zijn van onze passagiers en hier passen we onze dienstverlening graag op aan. Dit heeft als voordeel dat we het voor zowel onze passagiers als onze chauffeurs een zo aangenaam mogelijke rit maken.

Over onze vervoersmogelijkheden

De passie van Next Level Mobiliteit is het veilig vervoeren van onze passagiers, vanuit deze visie bieden wij onze ritten aan. Er zijn veel verschillende aanbieders voor taxi’s, maar wij willen graag net een stapje extra doen. Doordat wij zelf ook chauffeurs opleiden zijn wij goed op de hoogte van ontwikkelingen op de markt en op het gebied van wetgevingen. Hierdoor kunnen wij de beste dienstverlening aan onze passagiers geven. 

Doordat we jarenlange ervaring hebben wij een goed inzicht in de knelpunten die jij als passagier kan ervaren, hier houden wij dan ook rekening mee in onze ritten. Van begin tot eind geven wij jou een aangename en veilige rit zodat je met een gerust gevoel onderweg kan.

De ervaren vervoerder voor iedere gelegenheid. 

Waarom ons kiezen?

N

Persoonlijke benadering

Door onze persoonlijke benadering stemmen wij onze diensten af op de wensen en behoeften van de passagiers zodat zij een zo aangenaam mogelijke rit krijgen. 

N

Jarenlange ervaring

Next Level Mobiliteit rijdt al jarenlang passagiers rond in de regio Rotterdam, hierdoor zit je altijd bij een ervaren chauffeur in de auto die goed op de hoogte is van wat er speelt.

N

Eigen opleidingen

Doordat wij zelf ook een opleidingsinstituut hebben kunnen wij onze passagiers kwaliteit verzekeren, wij zitten bovenop ontwikkelingen in de markt en zorgen ervoor dat onze chauffeurs dit meekrijgen. 

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

3 + 8 =

×