Verzekeringen voor uw bedrijf & mobiliteit

Rijschool verzekering

Verzekeringen

Als rijschoolhouder of taxivervoerder kan je verschillende risico’s lopen, bijvoorbeeld wanneer jij of één van je leerlingen of chauffeurs  een ongeluk veroorzaakt. Aangezien lesauto’s en taxi’s relatief veel kilometers maken, is de kans op een ongeval een stuk groter. Dit kan behoorlijk hoog in de papieren lopen, want mogelijk worden de juridische en medische kosten en schade van de tegenpartij op jou verhaald. Daarom kan het slim zijn je lesauto of taxi te verzekeren. Met één van de autoverzekeringen voor rijscholen of taxibedrijven van Next Level Instituut voorkom je namelijk dat je achteraf een torenhoog bedrag moet betalen wanneer je betrokken raakt bij een vervelend incident. 

Voor welke verzekeringen kan je bij Next Level Instituut terecht?

  • Taxiverzekering
  • Rijschool verzekering
  • Bestelautoverzekering
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Schade- en inzittendenverzekering

Ben je op zoek naar een taxi- of autorijschool verzekering, maar staat hij niet in het lijstje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Maar ook als je al verzekerd bent, kunnen wij in overleg wellicht gunstigere voorwaarden en een lagere premie bieden dan je huidige verzekeraar. 

Waarom Next Level Instituut?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van diverse taxi- en lesautoverzekeringen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor diverse beroepsopleidingen binnen de taxibranche en taxikeurmerken. Voor het verzorgen van deze verzekeringen werken wij samen met betrouwbare assurantiekantoren. Door onze gecombineerde expertise op het gebied van financiële dienstverlening in de taxi- en rijschoolbranche kunnen we je altijd voorzien van een deskundig advies op maat.

Meld je nu aan

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

12 + 2 =

×