Taxiverzekeringen met verschillende mogelijkheden

Rijschool verzekering

Taxiverzekering afsluiten?

Als taxivervoerder loop je altijd verschillende risico’s tijdens het uitvoeren van je werk. Je chauffeurs kunnen onverhoopt een ongeluk veroorzaken. Omdat taxi’s relatief veel kilometers maken ten opzichte van normale auto’s, is de kans op een ongeval significant groter. De kosten hiervan kunnen behoorlijk hoog in de papieren lopen, want het kan voorkomen dat de juridische en eventuele medische kosten van de tegenpartij op je verhaald worden. Om deze reden is het verstandig om je taxi te verzekeren. De taxiverzekering van Next Level Instituut voorkomt dat je achteraf een torenhoge rekening krijgt wanneer je betrokken raakt bij een vervelend incident.

Taxi verzekeren bij Next Level Instituut, welke mogelijkheden zijn er?

  • Taxiverzekering
  • Rijschool verzekering
  • Bestelautoverzekering
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Schade- en inzittendenverzekering

Wil je vrijblijvend alle mogelijkheden bespreken over bijvoorbeeld een taxiverzekering? Neem dan contact met ons op en wij gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden van onze taxiverzekering. Mits je al verzekerd bent, dan kan je alsnog contact met ons opnemen. Wij kijken namelijk graag met je mee over het afsluiten van een taxiverzekering met wellicht gunstigere voorwaarden en een lagere premie dan bij je huidige verzekeraar.

Waarom een taxiverzekering van Next Level Instituut?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van een taxiverzekering. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor diverse beroepsopleidingen binnen de taxibranche en taxikeurmerken. Voor het verzorgen van deze verzekeringen werken wij samen met betrouwbare assurantiekantoren. Door onze gecombineerde expertise op het gebied van financiële dienstverlening in de taxibranche kunnen we je altijd voorzien van een deskundig advies op maat.

Meld je nu aan

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebieden

Regio Zuid-Holland

Regio Noord-Holland

Hoofdkantoor

(Alleen op afspraak)
Van Heekstraat 26
3125 BN Schiedam

Neem contact op

5 + 11 =

×