RTX-Keurmerk

Door onze jarenlange ervaring in de Taxibranche en het feit dat we dagelijks Taxi opleidingen verzorgen, zorgt dat onze lesmethode altijd up-to-date is en gericht op kwaliteit en effectiviteit.
Onze professionals stomen je helemaal klaar om op korte termijn de vereiste mondelinge & schriftelijke toetsen af te leggen.
Taxi keurmerk

RTX Keurmerk

De Stichting Kwaliteitsverbetering Rotterdamse Taxi (SKRT) is opgericht door samenwerkende Rotterdamse taxi-organisaties met instemming en steun van de gemeente Rotterdam.

De doelstelling van de SKRT is het verhogen van de kwaliteit van het straattaxivervoer in de regio Rotterdam. De SKRT wil de kwaliteit van de straattaxi verbeteren met inbegrip van milieu, openbare orde en veiligheid. Uiteindelijk wil de SKRT komen tot een verdere zelfregulering van de kwaliteit van de taxibranche in de Rotterdamse regio, waaronder ook de afhandeling van klachten en geschillen.

 

Opleiding RTX bij Next Level Instituut

Door onze jarenlange ervaring in de Taxibranche en het feit dat we dagelijks Taxi opleidingen verzorgen, is onze lesmethode altijd up-to-date en gericht op kwaliteit en effectiviteit. Onze professionals stomen je helemaal klaar om op korte termijn de vereiste mondelinge & schriftelijke toetsen af te leggen.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die fit verschijnt op de cursusdag(en), goed oplet, actief meedoet en goed Nederlands spreekt, het examen haalt. Voor mogelijkheden en tarieven neemt u contact met ons op: info@nlim.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.skrt.nl.

Daarnaast kunt u via Next Level Instituut ook de cursus Weerbaarheid, veiligheid en integriteit reserveren & Levensreddend Handelen cursus bijwonen.

Meld je nu aan

N

Mondeling examen

Voorbereiding mondelinge toets

N

Schriftelijk examen

Voorbereiding schriftelijke toets

N

Focus

Weerbaarheid, veiligheid en integriteit

N

EHBO/ LRH

Cursus Levenreddend Handelen

De mogelijkheden bespreken?

Bel +31 628 71 46 80

Contact

Mail ons

Werkgebied

Regio Rotterdam e.o.

Hoofdkantoor

(Op afspraak)
Van Heekstraat 26, 3125 BN Schiedam

Neem contact op

×